LlumBcn 2014 – C. C. Convent de Sant Agustí

LlumBcn 2014
7 al 9 de febrer 2014 de 20 a 23h

Un any més la ciutat s’il·lumina per les Festes de Santa Eulàlia, en aquesta nova edició de LlumBCN el patí del Convent serà un dels espais “Transformats” per l’equip de “LuperCales“.

Patis Transformats : La Memoria en el Espejo

En l’antiguitat els astrònoms se servien d’un mirall col·locat en posició horitzontal sobre una taula de treball per estudiar els moviments celestes. Des de temps immemorial l’home treu el cap a les estrelles preguntant, buscant. Potser en aquest acte d’observació de la immensa profunditat de l’univers, en aquest situar el “punt de fuga” cap al fosc, hi ha un rerefons meditatiu primigeni, potser el contacte amb l’il·limitat ens situa en els nostres propis límits. Aquestes impressions estan recolzades en l’etimologia de paraules com “consideració” (observació del conjunt de les estrelles), ” reflexionar”, o ” especular” (estudiar el cel nocturn amb ajuda d’un mirall).

El mirall com a element que reflecteix el cel que s’obre sobre el pati, l’arquitectura que es veu durant el dia i la il·luminació que revela altres aspectes a la nit. Genera una percepció diferent que al seu torn interactua amb el moviment del visitant creant diferents vistes.

Vine a veure (‘t).
convent

más info:
http://conventagusti.com/blog/2014/02/04/llumbcn2014-la-memoria-del-espejo/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s